Ris med tomat og pølse

PølseRis

  • 1 dl middagsris eller naturrisblanding (hurtigris om du absolutt må)
  • 1 ts smør eller olje
  • 1-2 pølser i skiver (eller en kyllingfilet)
  • 1 tomat, i biter
  • 1 -2 ss soyasaus
  • 1 ss frisk basilikum eller annen urt (jeg bruker mynte av og til, men det er muligens for spesielt interesserte)
  • salt og pepper

Kok risen etter anvisning på pakken. Imens varmer du fettet i en stekepanne og freser pølsen til den har fin farge. Hiv oppi tomatbitene og la dem steke med det siste minuttet eller så. Hell over soyasaus, smak til med salt (ikke sikkert du trenger det om soyasausen er salt nok) og pepper, og dryss over urten.

TIPS: Er du glad i hvitløk, moser du et fedd eller to og har dem i panna like før du tilsetter tomaten.

TIPS: Vil du ha mer grønnsaker, spis middagen sammen med grønn salat, oppskåret agurk eller hva nå kjøleskapet ditt måtte by på av denslags.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s