Pasta Alfredo

Alfredo

  • 1 porsjon pasta (ca 100 gram)
  • 2 ss smør
  • 1-2 hvitløkfedd, presset eller mortret
  • 1,5 dl kremfløte
  • 1 dl revet parmesanost
  • salt, pepper
  • ev litt mer revet ost eller en urt til å drysse på toppen

Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Smelt smøret i en gryte, og ha oppi hvitløk og fløte. Kok opp og tilsett osten. La dette småkoke til det tykner, det tar omlag ti minutter. Rør jevnlig så det ikke setter seg fast i bunnen av gryta. Smak sausen til med salt og pepper, og bland med nykokt pasta. Det vil jo ikke direkte skade om du spiser dette sammen med salat.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s