Spaghetti med ferskt fyll

SpagMFyll

  • 1 porsjon spaghetti
  • 2 tomater
  • 1 ball fersk mozzarella
  • ca 10 sorte oliven, i skiver
  • 1 hvitløkfedd, most
  • 1/2 ts tørket oregano, timian e.l.
  • 2 ss soyasaus
  • litt pepper

Kok spaghettien etter anvisningen på pakken. Mens pastavannet koker opp blander du resten av ingrediensene og lar dem stå på kjøkkenbenken og godgjøre seg. Når pastaen er ferdig, heller du av vannet, legger halvparten av spaghettien i en suppeskål eller pastabolle, fordeler halvparten av fyllet oppå, så resten av spaghettien og resten av fyllet på toppen. La det stå et par minutter, så mozzarellaen smelter litt i varmen fra pastaen.

Eller gratiner det hele på 225 grader i 15 minutter. Gjør du det, pass på at bollen din er ildfast.

Tips: bland noen strimler kokt skinke eller kalkun i fyllet om du vil.

Tips: retten smaker forholdsvis kraftig av hvitløk. Er du ingen stor hvitløkselsker, sløyf den eller bare bruk en liten bit av et fedd.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s