Engelsk frokost til middag

EngelskFrokost

Joda, det går helt fint an!

  • ca 4 skiver bacon
  • 2 egg
  • ev litt smør eller olje til steking
  • 1/2 boks tomatbønner
  • ev 1 tomat og/eller noen sopp, delt i to, salt og pepper
  • brødskiver/toast

Stek baconet i tørr stekepanne. Når det er ferdigstekt, legg det på tørkepapir så overflødig fett renner av. Stek eggene i samme panne, ev med litt ekstra fett om det trengs. I en liten gryte varmer du opp bønnene til kokepunktet. Rist brødet om du vil.

Vil du ha tomat eller sopp til dette, stek dem i en egen stekepanne, så går det kjappere. Krydre dem lett med salt og pepper.

Tips: Har du bacon og tomatbønner igjen etter å ha laget middagen? Lag bacon- og bønnegryte!

Reklamer

En tanke om “Engelsk frokost til middag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s