I ekspressfart: ostesmørbrød

 

image

Lag dobbel porsjon av ostetoppingen neste gang du lager fiskemiddagen i siste bloggpost, og oppbevar den i tett boks i kjøleskapet til du har lyst på et ostesmørbrød.

Da er det bare å fordele røra oppå en brødskive og sette den under grillen i stekovnen noen minutter, eller på 225 grd i 8-10 minutter. Vil du ha spørere brød, la det ligge på rist i stekeovnen eller i brødristeren noen minutter før du smører osteblandingen på.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s