Verdens beste blomkålsalat

image

Oppskriften (og navnet) er hentet fra Bama.no

  • 1/4 blomkål, skåret i småbiter
  • 2 ss finhakket rødløk
  • 0,6 dl majones, eller en blanding av rømme og majones
  • 0,5 ts epleeddik ellet hvitvinseddik
  • 0,5 ts sukker
  • litt finhakket persille til pynt

Ha blomkål i en salatbolle. Bland sammen rødløk, majones (eller majones og rømme) , epleeddik eller hvitvinseddik og sukker, og rør det inn i blomkålen. Har du tid, la salaten hvile i opp til en halvtime, men den er god nylaget også. Dryss over persille.

Tips: salaten er god til grillmat og spekemat.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s