Svinefilet med soppstuing

image

  • 150-200 gr svineindrefilet
  • 1 ts smør eller matolje
  • ca 100 gr sopp, her har jeg brukt aromachampignon, i skiver
  • 2-3 ss rømme
  • ev. litt finhakket persille eller en annen urt
  • salt, pepper

Salte og pepre svinekjøttet, og brun det i en stekepanne. Ha soppen i panna, og stek til kjøttet er passe stekt og soppen brunet. Ta ut kjøttet, og rør inn rømmen. Bruker du lettrømme må det ikke koke. Smak til med urten, salt og pepper.

Her skal jeg spise dette sammen med ovnsbakte småpoteter og smørdampede aspargesbønner. Ris og kokt broccoli er også godt tilbehør.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s