Pastasalat med pesto

image

  • 75 gr makaroni eller annen småpasta
  • 50 gr sukkererter
  • 1/2 grønn paprika
  • 3-4 småtomater eller 1 stor, i båter
  • 1/2 – 1 fersk mozzarellaost, i biter
  • 2 – 3 ss pesto, hjemmelaget eller fra glass
  • ev. noen ristede pinjekjerner eller mandelflak

Kok pastaen etter anvisning på pakken og skyll den i kaldt vann. Skjær grønnsakene i biter. Bland pasta, grønnsaker, mozzarella og pesto, og pynt ev. med pinjekjerner eller mandelflak.

Tips: erstatt pastaen med hermetiske bønner. Da trenger du ikke koke i det hele tatt, bare skylle av bønnene.

Tips: erstatt grønnsakene  i oppskriften med grønn asparges og små broccolibuketter, som du koker så vidt møre i saltet vann før du avkjøler dem i isvann.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s