Pølsestroganoff

image

  • 150 – 200 gr pølser
  • 1 ts smør, olivenolje eller annen matolje
  • 1/2 løk, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, most eller mortret
  • 2 ts tomatpure
  • 4-5 sjampinjonger, delt i skiver
  • 1 dl vann
  • 1 dl creme fraiche
  • ca 1 ts sennep
  • noen dråper worcestershire sauce om du har
  • salt, pepper

Fjern pølseskinnet om det trengs, og skjær pølsekjøttet i grove biter. Brun dem sammen med løken i smør eller olje. Tilsett hvitløken helt mot slutten av steketiden. Ha tomatpure og sopp i gryten, og stek i ett minutts tid. Hell i vannet, og kok kraftig til ca halvparten er fordampet. Rør inn creme fraiche og smak til med sennep, worcestershire saus, salt og pepper mens du varmer grytematen opp.

Her skal jeg spise ris til stroganoffen, men kokte poteter eller potetmos er også deilig.

Tips: erstatt pølsebitene med en oppskåret kyllingfilet

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s