Potet- og pølsegryte

Poelsegryte
Så enkelt og (selv om du kanskje ikke skulle tro det) så godt!
  • 1 ss olivenolje eller smør
  • 2 poteter, skrelt og skåret i terninger
  • 2-3 pølser, i biter
  • 1 bit purre eller 3-4 vårløker, i ringer
  • 1 dl vann
  • soyasaus (eller salt) og pepper
 Varm olje/smør i en gryte og fres poteter og pølse i to-tre minutt. Tilsett purre, vann og litt krydder. Legg på lokk, rør om av og til. Kok til potetene er helt møre. Smak om du trenger mer krydder. Har du en urt, kan du jo drysse litt av den over maten, eller spise dette med ketchup og/eller sennep.
Tips: Tilsett gulot, kål og /eller kålrot, og du har en pølselapskaus.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s