Ravioli med salsa rosa

Ravioli

Det tar alttfor lang tid å lage ravioli fra bunnen av til at oppskriften hører hjemme på Hurtigmiddag, men ferdigkjøpte fra kjøledisken går bra. Og da er denne middagen laget på få minutter.

  • 1 porsjon ravioli
  • 1/2 hvitløkfedd, finhakket
  • ca 1 dl hakket sjampinjong eller annen sopp
  • 1 ts smør eller matolje
  • 1 strøket ts tomatpuré
  • en skvett vann
  • 1 dl matfløte eller lettfløte
  • salt og enten chilipepper eller svart pepper

Kok raviolien etter anvisning på pakken. Imens freser du hvitløk og sopp raskt i matfettet. Ha tomatpureen oppi, og la den frese et minutt den også. Hell i vannskvetten (3-4 ss, sånn cirka), bland godt og hell i fløten. Kok opp og smak til med salt og pepper. Bland saus og avrent ravioli og maten er klar.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s