Thaigryte med kylling

Karrikylling

Oppskriften er hentet fra BBC Good Food Magazine, og tar knappe ti minutt å lage.

  • 1 toppet ss thai grønn karripasta
  • 1,65 dl kokosmelk
  • 1 kyllingbryst, skåret i tynne strimler
  • 1/2 rød paprika, i biter
  • 3-4 cm purre, i strimler
  • ca 1 dl fryste erter
  • frisk koriander etter smak
  • tilbehør: ris eller nudler

Stek karripastaen i noen sekunder og rør inn kokosmelken. Kok opp og tilsett kylling og grønnsaker. Kok opp igjen og småkok i fem minutter. Rør inn koriander og server med ris eller nudler.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s