Medisterpølse hele året

Juletallerken

Neida, det er ikke bare i desember vi kan spise medisterpølse og rødkål. Det er godt hele året, og nå føler jeg det er akkurat lenge nok siden desember til at jeg har lyst på det igjen. Rødkål er for tidkrevende til å lage fra bunnen av, men du finner god rødkål i pakke på butikken også. Ta ut det du har tenkt å spise, legg resten av pakken i tett boks i kjøleskapet og spis det en annen dag (m.a.o., du trenger ikke følge tilberedingsinstruksjonene på pakken).

  • poteter
  • ca 2 ss smør
  • medisterpølse
  • rødkål

Skrell potetene, og har du det travelt deler du dem i store biter før du koker dem møre. Ha rikelig med smør i en stekepanne og stek pølsen brun og fin. Ha rødkålen i en liten kasserolle, og varm den opp på middels varme mens du rører med jevne mellomrom, når det ryker av kålen er den klar. Legg på tallerken, og hell, om du vil, stekesmøret over potetene.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s