Spaghetti med hvitløksmør og parmesan

Pastahvitløksmør

  • spaghetti eller annen pasta til én
  • 1 fedd hvitløk, mortret eller presset (jeg bruker 2 fedd, men…)
  • 1 raus ss meierismør
  • 1-2 ss finhakket, frisk urt, f.eks. basilikum
  • pepper, samt salt eller soyasaus
  • revet parmesan (så mye du vil)

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Rør sammen hvitløk, smør, urt, pepper, salt/soyasaus samt 2-3 ss av vannet pastaen koker i. Rør godt, slik at smøret smelter.

Hell resten av vannet av pastaen og legg den i en bolle. Hell hvitløksmøret over den varme pastaen, dryss over parmesan og bland det hele. Spis gjerne dette med salat til.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s