Slow cooker-kylling med herlig saus

image

  • 4 kyllingbryst (uten skinn)
  • 1 ss smør eller olje
  • Saus:
  • 1 dl soyasaus (gjerne saltredusert)
  • 2 ss sitronsaft eller vineddik
  • 2 ss ketchup eller 1 ts tomatpuré
  • 1 ts sukker
  • 1 hvitløkfedd, presset eller mortret
  • 1 ts revet, frisk ingefær
  • et lite dryss pepper eller chili
  • 1 dl vann
  • 2 ss hvetemel

Stek kyllingbrystene i et par minutt på hver side i smør eller olje. Legg brystene i slow cookeren. Ha alle ingrediensene til sausen i et glass med tett lokk, og rist godt. Hell sausen over kyllingen. Bak på «low» i tre-fire timer.

Valgfritt: tilsett sopp, cherrytomater og/eller cashewnøtter etter halve koketiden. Eller server med grønn salat. Ris er godt tilbehør.

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s