Grønnsaksuppe

image

Denne oppskriften er til en porsjon, lag gjerne dobbel porsjon og spis resten om et par dager.

  • 1 ts smør eller olje
  • 1/2 liten løk, hakket
  • 1/2 fedd hvitløk, most eller mortret
  • 1 ts tomatpuré
  • 1 gulrot, i skiver
  • ca 7 cm squash, i skiver
  • noen små blomkålbuketter
  • 1/2 grønnsakbuljongterning oppløst i 2,5 – 3 dl vann
  • pepper og salt eller soyasaus

Fres løk, hvitløk og tomatpuré i smør/olje til det mykner, men ikke blir brunt. Tilsett resten av grønnsakene og hell på vann med buljong. Kok til grønnsakene er møre. Smak til med salt/soya og pepper. Spis ev med brød.

Tips: la makaroni koke med i suppen, så har du en minestrone-lignende suppe.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s