Slow cooker lammegryte

image

Til to:

  • 400 gram grytekjøtt av lam, i store biter
  • 2 ss hvetemel
  • 1 ss smør eller matolje
  • 1 rød eller gul løk, i båter
  • 2 hvitløkfedd, finhakkede
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 dl rød-, rosé- eller hvitvin
  • 2-3 poteter, i biter
  • 2-3 gulrøtter i biter
  • 1 ts tørket oregano, rosmarin eller timian
  • 2 dl vann eller kraft
  • salt, pepper

Ha kjøttet, melet og litt salt og pepper i en plastpose og rist slik at melet fordeles på kjøttet. Varm fettet i en stekepanne, og stek lammebitene raskt til de får stekeskorpe. Ha lammet i slow cookeren. Stek løk og hvitløk et par minutter i samme stekepanne, rør inn tomatpuré, hell over vin og bland godt. Hell dette i slow cookeren. Ha potet, gulrot, urtekrydder og vann/kraft i slow cookeren, og bak på low i minst 8 timer. Smak til med salt og pepper før servering.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s