Ris med skinke og egg

RisSkinkeEgg

  • 1 porsjon ris, f.eks naturrisblanding
  • 1 gulrot
  • 1 dl fryste erter
  • 1 ts smør eller matolje
  • 50 gram kokt skinke, i strimler
  • 1 egg
  • hakket dill eller annen frisk urt
  • salt, pepper
  • soyasaus til servering

Lag ris etter anvisning på pakken. Del gulroten i terninger og kok dem møre i saltet vann, tilsett ertene det siste minuttet. Varm opp smør/olje i en liten stekepanne og stek skinken til den får litt farge. Ta skinken ut av pannen. Pisk egget med litt salt og pepper, og stek en tynn omelett i pannen. Rull sammen omeletten og skjær den i strimler. Bland ris, grønnsaker, skinke og egg og varm det opp om det trengs. Rør inn dillen. Spis med soyasaus.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s