Varm couscous-salat med reker

image

  • 1 lite fedd hvitløk, finhakket eller mortret
  • 1 dryss chilipepper
  • 1 ss sitronsaft
  • ca 100 gram reker fra boks
  • 0,75 – 1 dl couscous (jeg brukte fullkorn-varianten)
  • 2 ts matolje
  • noen cherrytomater, delt i to
  • noen sukkererter
  • 1 vårløk, i skiver
  • ev. noen svarte oliven, i skiver
  • ev. koriander eller annen urt, til pynt
  • salt, pepper

Bland hvitløk, chilli og sitronsaft, og rør rekene med laken. Lag couscous etter anvisning på pakken. Ha 1 ts olje i en stekepanne, og når det er varmt heller du i reker og lake. Stek i ca et minutt og hell det i couscousen. Ha resten av oljen i panna, og stek cherrytomater, sukkererter og vårløk i panna til tomatene faller litt sammen. Bland det i couscousen, tilsett oliven om du bruker det, smak til med salt og pepper og dryss over urten.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s