I ekspressfart: Pitapizza

Pitapizza

Dette går like fort som ferdigpizza, men smaker mye bedre:

  • Bruk pitabrød, lefser eller polarbrød til bunn. Er de fryste, trenger de ikke tines først.
  • Sett ovnen på 250 grader, og bruk varmluftfunksjon om ovnen har det. Legg brødene på bakepapir på stekebrett.
  • Smør på tomatsaus. Du kan kjøpe ferdig, eller blande litt tomatpuré med vann, olje, hvitløk, salt, pepper og tørket oregano. I dag brukte jeg rester av denne tomatsausen.
  • Om du vil ha osten eller toppingen øverst er opp til deg. Jeg la osten oppå tomatsausen. Tips om reven ost her.
  • Legg på den toppingen du liker. Jeg har gjort det enkelt her, med oliven og rødløk.
  • Stek pizzaen til osten bobler og begynner å få farge. I min ovn tar det ti minutter.
  • Noe grønt på toppen? Jeg liker ruccola og basilikum.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s