Slow cooker pulled beef

image

Pulled beef – og pulled pork – er superenkelt å lage i slow cooker.

  • 1 kilo høyrygg eller bog, uten ben
  • 1 løk, strimlet
  • 3-4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts sterk sennep
  • 2-3 ts sukker, gjerne brunt
  • 3,5 dl mørkt øl
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Legg alt i slow cookeren og la den stå på low i 8-10 timer. Ta kjøttet på et skjærebrett og riv det opp ved hjelp av to gafler. Server det med litt av sjyen, gjerne sammen med coleslaw og, tradisjonelt, burgerbrød. Her bruker jeg grove tortillalefser.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s