Laks med fennikelsalat

image

  • ca 200 gram laks
  • 1  ts  olivenolje
  • litt pepper eller kajennepepper
  • litt soyasaus eller salt
  • 1 lime
  • 2-3 ss gresk yoghurt
  • 1 /2 liten fennikel, i tynne skiver
  • 1 bit agurk, i skiver
  • 1 vårløk, i småbiter (kan sløyfes)

Sett ovnen på 200 grader. Pensle laksen med olje, og dryss over pepper eller kajenne og salt eller soya. Legg på noen tynne skiver lime, og bak fisken til den er gjennomvarm, det tar fra ca 8 – 12 minutter, avhengig av fiskens tykkelse.

Pisk sammen yoghurt, 2 ts limesaft samt pepper/kajenne og salt/soyasaus. Bland med fennikel og agurk, samt vårløk om du bruker det.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..