Pasta med kjøttboller og blåostsaus

P1010550

  • ca 50 gram småpasta
  • ca 100 gram små/oppskårne blomkålbuketter
  • 1 dl lettfløte
  • 2-3 ss blåmuggost, eller etter smak
  • 4-6 kjøttboller eller 2 kjøttkaker, rester eller ferdigkjøpt, i biter
  • 1/2 grønn eller rød paprika, i småbiter
  • salt, pepper

Kok pasta etter anvisning på pakken. Når det er to minutter igjen av koketiden, tilsetter du blomkål.

Varm opp lettfløten til den når ca kokepunktet, og smelt osten, litt etter litt. Smak til underveis, så du får passe mengde ost etter din smak. Tilsett kjøtt og varm det forsiktig opp i sausen. Smak sausen til med pepper, og tilsett litt av pastavannet om sausen er veldig tykk. Hell vannet av pastagryten, bland med sausen og paprika.

Tips: istedenfor kjøttkaker eller kjøttboller kan du bruke rester av kylling eller strimlet, kokt skinke.

Tips: erstatt blåmuggosten med parmesan

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s