Laks med kaperssjy

P1020171

  • 1 + 1 ss smør
  • 200 – 250 gram laks
  • 2 ss kapers
  • 1 ts frisk sitronsaft
  • salt, pepper
  • Tilbehør, f.eks poteter og grønne bønner eller aspargesbønner.

Skal du ha poteter til maten, skrell dem, del dem i to (for å redusere koketiden) og sett dem på kok i rikelig med saltet vann. Når de har under fem minutters koketid igjen, lar du bønnene koke med.

Imens lager du fiskematen: Smelt en ss smør i en liten panne. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den gyllen og fin. Legg fisken på en tallerken med potet og bønner. Uten å vaske stekepannen tilsetter du resten av smøret, kapers og sitronsaft, og varmer det raskt til smøret er smeltet. Hell sjyen over fisk og poteter.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s