- pasta til én
- 1 ts smør eller olivenolje
- 1/2 rødløk, i skiver
- 2-3 pølser, i biter
- 1 hvitløkfedd, finhakket eller most (kan sløyfes)
- 1 ss tomatpuré
- 1 dl lettfløte
- 1 ss kapers + 1 ts til pynt
- salt, pepper
- ev litt reven ost.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Varm oljen i en liten panne eller gryte, og stek løken på middels varme til den mykner og begynner å få farge. Stek pølsebitene med løken et par minutter, og rør inn hvitløken. Tilsett tomatpuréen, og fres alt i et minutt eller to. Rør inn lettfløten. Blir det veldig tykk saus, tilsett litt av kokevannet fra pastaen. Rør inn kapers og smak til med salt og pepper.
Hell vannet fra pastaen, legg pasta og saus på en tallerken og dryss på kapers og ost.