Rosenkål- og skinkegryte med gulrotfettuchine

image

  • 1 porsjon fettucine eller annen pasta (jeg har brukt fersk fettucine med gulrot)
  • 1 ts smør eller matolje
  • ca 150 gram rosenkål, delt i to
  • 50 – 100 gram kokt skinke, i strimler
  • 1 lite hvitløkfedd, knust
  • 1/2 dl pastavann eller mer
  • 2 + 2 ss parmesan, revet
  • paprikakrydder, salt, pepper

Sett pastavannet på kok. Kok pasta etter anvisning på pakken. Varm smør/olje i en stekepanne, og stek rosenkål, skinke og hvitløk på medium varme. Hell i 1/2 dl pastavann, og kok til rosenkålen er passe myk. Rør inn halvparten av parmesanen, la den smelte. Tilsett mer pastavann om det blir tørt. Smak til med paprika, salt og pepper. Legg fettucine på en tallerken, hell skinke- og rosenkålsausen over, og dryss litt parmesan på toppen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s