Tortellini i parmesansaus

P1070370

  • fersk tortellini til én (ferdigkjøpt)
  • 1 dl lett- eller matfløte
  • 30 – 40 gram revet parmesan
  • 1 ss soyasaus
  • salt, pepper
  • tilbehør: masse frisk salat

Kok opp saltet vann og kok tortellinien etter anvisning på pakken. Kok opp fløten i en liten gryte, tilsett parmesan og la den smelte inn på lavest mulig varme. Smak til med soyasaus, pepper og, om det trengs, salt. Bland sausen med tortellini og spis med salat.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s