Fisk- og potetform

IMG_3626

Superenkelt! Bildet viser retten før den er stekt.

Legg potetbåter eller mandelpotet delt i to, en tomat delt i to samt et fryst stykke skrei eller torsk i en oljesmurt form. Pensle potet og tomat med litt mer olje, og dryss over salt og pepper på alt. Stek på 200 grader i 30 minutter. Spis som den er, eller svært gjerne med en frisk rømme- og urtesaus (rør masse finhakkede, friske urter ut i rømme, smaksett med litt salt og pepper.)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s