Spaghetti med parmesankrem og bacon

P1030588

  • spaghetti til én
  • 3 skiver bacon, kuttet i biter
  • 1 dl matfløte
  • 50 gram parmesan, revet
  • salt, pepper
  • om du har: en frisk urt til pynt, jeg har brukt bladpersille
  • …. spis med salat

Kok spaghetti etter anvisningen på pakken. Stek baconet på tørr panne, til det brunes. la det renne av på kjøkkenpapir. Kok opp fløten, ta platen av varmen og la osten smelte inn, smak sausen til med salt og pepper. Legg alt på tallerk og spis det med en frisk salat.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s