Fiskepudding på rødkål

image

Så enkelt at det ikke engang trengs mengdeangivelser!

  • Champinjong eller annen sopp, i skiver
  • Fiskepudding eller fiskeboller, i biter
  • Litt smør eller matolje
  • Rødkål (fra pakke)
  • Salt, pepper

Stek sopp og fisk i smør eller olje til det får litt farge, og krydre med salt og pepper. Varm opp rødkål i en liten gryte. Ferdig!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s