Kyllinggryte

IMG_4181

  • 1/2 liten løk, hakket
  • 1 liten gulrot, i skiver
  • 1 kyllingbryst, skåret i stimler
  • 1 ss soyasaus
  • 1 hvitløkfedd, knust eller mortret
  • noen broccolibuketter (eller aspargesbønner eller sukkererter)
  • 1/2 dl vann
  • 1/2 dl matfløte (eller kremfløte)
  • 1 ss kapers (skyll dem om de er veldig salte)
  • pepper, noen dråper sitronsaft om du har det

Fres løk og gulrot i smøret i fem minutter. Tilsett kyllingkjøttet og fres videre til det er brunet. Ha oppi soyasaus og hvitløk og fres et halvt minutt. Tilsett broccoli. Hell over vann kok under lokk til kyllingen er gjennomkokt, det tar bare få minutter. Hell over matfløte og kapers og kok opp. Smak til med salt og pepper og ev. sitronsaft. Spis slik, eller med brød, kokte poteter, pasta eller ris.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s