Grønn laksesalat

image

  • 1 ts smør eller matolje
  • ca 200 laks eller ørret, skåret i rause terninger
  • noen grønne asparges
  • noen små buketter broccoli (eller blomkål, om du foretrekker det)
  • salt, pepper
  • Dressing:
  • 1 ss pesto (lag selv eller kjøp ferdig)
  • 1 ss rømme, lettrømme eller kesam

Varm opp smør/olje i en stekepanne, og stek fisketerningene raskt mens du krydrer med litt salt og pepper. Kok asparges og brokkoli i 3-4 minutter i saltet vann. Hell av vannet og bland det grønne med fisken. Rør sammen pesto og rømme til dressingen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s