Pølser i soyasausfløte

p1150156

  • 2 poteter, skrelt og skåret i biter
  • en neve grønne bønner, aspargesbønner eller erter (gjerne fryste)
  • 1 ts smør eller olje
  • 2-3 pølser, skåret i biter
  • 1/2 dl matfløte
  • 2 ss soyasaus (jeg bruker saltredusert)
  • litt pepper, salt

Kok potetene i rikelig med saltet vann. La bønner (e.l.) koke med de siste minuttene, til alt er mørt.

Smelt smøret i en liten gryte eller stekepanne, og stek pølsebitene til de får fin farge. Hell over soyasaus og fløte, og varm opp. Smak til med pepper, og om du vil, salt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s