Pasta med kjøttdeig og hvitløksyogurt

P1080399

  • 1 ts olje eller smør
  • ca 150 gr kjøttdeig
  • 1 liten løk, i biter
  • 1 ss soyasaus
  • 1/2 dl hvit- eller rødvin (kan erstattes av vann)
  • 1/2 dl vann
  • 1 dl yoghurt, helst gresk type
  • 1 lite hvitløkfedd, knust
  • pasta til én
  • salt, pepper

Varm olje/smør i en liten gryte med lokk. Brun kjøttdeig og løk. Hell i soya og vin, og kok kraftig et par minutter. Tilsett vannet, og kok dette under lokk i 20 minutter. Det kan koke lengre også, om det passer seg slik, bare pass på at det ikke koker tørt. Når det er ferdigkokt smaker du til med pepper og ev. mer soyasaus.

Bland yoghurt og hvitløk, gi det et yrlite saltdryss og bland godt. La dette stå i kjøleskapet mens du koker pastaen etter anvisning fra pakken.

Fordel hvitløksrømme og kjøtt på pastaen, og spis det gjerne med en grønn salat.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s