Pasta Romanoff

image

En oppskrift jeg har hatt i årevis, og jeg husker verken oppskriftens eller  navnets opprinnelse. Men godt et det, gjerne sammen med en frisk tomatsalat.

  • pasta til én
  • 1 lite, knust hvitløkfedd
  • 1,5 dl crême fraiche (vanlig eller lett)
  • 2 ss reven parmesan
  • 1/2 grønn paprika, grovhakket
  • 1 ss hakket gressløk (kan erstattes av sjalott- eller vårløk)
  • noen basilikumblader (kan sløyfes)
  • paprikakrydder, salt, pepper
  • parmesan samt strimlet salami eller spekeskinke til servering

Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet, og tilsett resten av ingrediensene. Varm dette opp til kokepunktet mens du rører jevnlig. Spis med et dryss av parmesan og spekemat.

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s