Pølse med grønn coleslaw

image

  • pølse, etter smak
  • 1 ts smør eller matolje
  • evt. noen småpoteter
  • 2 – 2,5 dl stimlet kål (jeg har brukt spisskål)
  • 1/2 strimlet, grønn paprika
  • 1/2 avocado
  • 1-2 ss rømme
  • 1 ts lime- eller sitronsaft
  • litt salt og pepper

Stek pølsene i smør eller olje. Kok potetene i saltet vann. Ha strimlet kål og paprika i en bolle. Mos avocadoen med en gaffel, og bland med rømmen. Smak til med sitrussaft, salt og pepper, og bland dette med kålen. Legg alt på en tallerken og ét i vei.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s