I ekspressfart: Enkel ostesaus

image

Bruk en krydret smøreost, f.eks Snøfrisk med ramsløk og hvitløk eller Castello flødeost med hvitløk. Bruk like deler ost og creme fraiche (vanlig eller lett), og pisk det sammen mens du varmer det forsiktig opp i en liten gryte. Det skal ikke koke. Rør inn litt finhakkede, friske urter om du har, jeg har brukt basilikum, og smak på sausen, kanskje trenger den salt/pepper?
Sausen passer til det meste av kjøtt og fisk.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s