Fisk med blåostsaus

image

  • 1 ts olje eller smør
  • et stykke skinn- og beinfri hvit fisk, 150 – 200 gram
  • ca 25 gram blåmuggost
  • 1 dl rømme, (lett eller vanlig)
  • ca 2 ss hakket gressløk
  • salt, pepper
  • samt poteter eller ris, grønnsaker

Smør et lite, ildfast fat med olje eller smør. Salte og pepre fiskefileten, og legg den i forma. Bak fisken på 200 grader i fem minutt, imens lager du sausen: smuldre osten og bland med rømmen. Tilsett gressløk og smak til med salt og pepper. Hell sausen over fisken og bak videre i 10-15 minutter, til fisken er ferdigbakt. Spis med kokte poteter eller kokt ris, og de grønnsakene du har lyst på.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s