Laks og pasta med kremet pestosaus

Laks

Her har jeg brukt fersk laks, men du kan også bruke røykelaks og bare røre den inn sammen med pasta og saus.

  • 75 – 100 gram spaghetti
  • 1 laksefilet
  • 1 ts smør eller olje
  • 1 ts sitronsaft
  • 25 gram parmesan
  • 1 neve friske basilikumblader
  • 1/2 hvitløkfedd
  • 0,75 dl lett matfløte
  • salt, pepper
  • + valgfri salat
 Kok spaghettien etter anvisning på pakken. Stek laksefileten i smør eller olje, mens du salter og peprer den. Hell sitronsaft over til slutt. Kjør parmesanen, hvitløken og basilikumen i en foodprocessor. (Har du ikke det, kan du finrive osten, presse hvitløken og finhakke urten). Varm opp matfløte og ca 2/3 av den revne osteblandingen til osten er smeltet. Smak til med salt og pepper. Bland spaghetti og ostesaus, og legg det på en tallerknen. Legg fisken oppå. Dryss resten av osteblandingen på toppen. Spis med en salat, om du vil.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s