Pølsegryte med blomkål og blåostsaus

img_4714

  • 2 pølser, i biter
  • 2 poteter, skrelt og i biter
  • 1 ts smør eller olje
  • 1 dl vann
  • 1/2 lite blomkål, i småbiter
  • 1/2 dl matfløte
  • ca 2 ss blåmuggost, smuldret
  • salt, pepper

Stek pølse og potet i smør/olje i to-tre minutter. Hell over vann, legg på lokk og kok i ca ti minutter. Legg i blomkål og la retten dampe uten lokk i ca fem minutter. Tilsett en vannskvett om det koker tørt. Hell i matfløte og kok opp. Rør inn osten, og la den smelte inn i væsken. Smak til med salt og pepper.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s