I ekspressfart: parmesanbakt potet

img_4737

Som jeg har nevnt utallige ganger før: kok ekstra poteter når de står på menyen. En dag eller to etterpå kan du lage disse lekkerhetene:

Sett ovnen på 210 grader. Del opp store poteter, småpoteter kan du dele i to. Plassér  dem i ett lag i et smurt, ildfast fat med snittflaten opp, og legg en ertestor bit smør på hver potet. Dryss over revet parmesan og litt pepper, og bak i ca 10 minutter, til potetene er gjennomvarme.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s