Fisk med salami og gulrotpuré

img_4871

  • ca 200 gram fersk (eller opptint) fiskefilet, hvit eller rød
  • 2 – 4 skiver salami (eller annen saltpølse)
  • 1 ts smør
  • 2 velvoksne gulrøtter, skrelt og skåret i skiver
  • 1/2 hakket hvitløksbåt (kan sløyfes)
  • 0,5 dl vann
  • 1 ss fløte eller creme fraiche (lett eller vanlig)
  • 1 ts smør
  • salt, pepper

Krydre fisken lett med salt og pepper og legg på salami. Legg den i et ildfast fat du har smurt med smør, og bak ved 200 grd i 10 – 15 minutt, til fisken er varm helt igjennom.

Kok gulrøttene og hvitløk i vannet, under lokk, til gulrøttene er helt møre. Ha i fløte og smør og knus det hele med stavmikser (for fin mos) eller potetstapper (gir grov mos). Smak til med salt og pepper.

Tips: Er du veldig sulten, suppler med f.eks kokte poteter

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s