Vårsalat med laks

IMG_5114

  • 2 poteter (evt. nypoteter), delt i skiver
  • 5-6 stilker grønn asparges
  • ca 100 gram røykt laks eller ørret
  • evt lakserogn til pynt
  • brød til servering
  • Dressing:
  • 1 stor ss majones
  • 1 stor ss rømme eller kesam (ev. kan du bare bruke majones)
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 ss finhakket dill eller gressløk
  • salt, pepper

Kok nypotetene møre i saltet vann. Brekk av og kast den nederste delen av aspargesen. Kok asparges i 2-3 minutter i saltet vann, avhengig av hvor tykk den er. Legg potet, oppskåret asparges og laks på en tallerken. Rør sammen alt til dressingen og fordel den over. Pynt med rogn om du vil, og spis med brød. Salaten er også god med kalde grønnsaker.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s