Fisk og purre kokt i melk

IMG_5136

  • 2 poteter, skrelt og i biter
  • 1 ss av kokevannet til potetene
  • 1 ss smør eller olivenolje
  • 2 dl melk
  • 1 halv purre
  • 1/2 hvitløkfedd, knust eller mortret
  • ca 150 gram hvit fiskefilet
  • noen dråper olivenolje til pynt
  • salt, pepper

Kok potetene møre i saltet vann. Hell av vannet minus en ss, ha olje eller smør i gryten og mos det hele. Smak til med salt og pepper.

Kok opp melken, ha i purre og hvitløk, og kok i åtte-ti minutter. Ha i fisken, salte og pepre, og la fisken trekke til den er ferdigkokt. Ha potetmos, fisk og purre på en tallerken, øs over en ss eller to av melken, og drypp olje over.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s