I ekspressfart: salat og rester

IMG_1654

Lynkjapp middag fra bunnen er enkelt om du har en pose salatmix på lur. Tilsett det du har i kjøleskapet, eksperimenter og våg! Dette tar fem minutter: Jeg har lagt salaten på en tallerken sammen med noen cherrytomater (andre tomater eller agurk funker også fint). Imens har jeg varmet opp ca 2 ts (oliven)olje i stekepanna, og når den er varm tilsatt en liten spekepølsesnabb (salami) i terninger samt sopp. Jeg har frest dette i ca tre minutt, og krydret med pepper og noen dråper sitronsaft (eddik funker óg). Innholdet i panna, med stekesky og det hele, heller jeg over salaten, og blander alt. Brød til, dersom du vil.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s