Laks med pasta- og bønnesalat

PastasalatLaks

  • 1 stykke skinn- og benfri laks
  • 1 ss smør eller olivenolje
  • 80 gram penne e.l.
  • 80 gram grønne bønner eller aspargesbønner, delt i to eller tre
  • ca 1/4 rødløk, hakket (kan erstattes av vårløk, purre, sjalottløk)
  • 1 stor ss gresk yoghurt naturell
  • 1 ss majones
  • salt, pepper

Salte og pepre laksen og stek den i smør eller olje.

Kok pastaen etter anvisning på pakken, i rikelig med saltet vann. Tilsett bønnene de siste par minuttene av koketiden. Hell av kokevannet, og skyll pasta og bønner godt i kaldt vann, slik at de kjøles ned litt. Bland dette med rødløk.

Pisk sammen yoghurt og majones, smak til med salt og pepper. Bland alt til salaten, og legg fiskestykket oppå.

Tips: du kan også lage dressing av ca 1 ss olivenolje, 1 ts sitronsaft eller eddik samt salt og pepper. Da trenger du ikke kjøle ned pasta- og bønneblandingen.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s