Smørdampet nykål, bakt fisk

IMG_5276

  • ca 150 gram skinn- og beinfri hvit fisk
  • 1 ts smør
  • noen dråper sitronsaft
  • 1/2 lite nykål, skåret i store biter
  • 1 ss smør
  • 1/2 dl vann
  • salt, pepper

Legg fisk i et lite ildfast fat, krydre den med salt og pepper, legg over smøret og ringle over sitronsaft. Dekk formen med lokk eller folie, og bak ved 200 grader i ca 10 – 15 minutt (avhengig av tykkelsen på fisken.)

Ha kål, smør, vann, salt og pepper i en gryte med lokk. Kok opp og kok til kålen er mør, ca fem minutter. Rør innimellom, tilsett mer vann om det trengs.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s