Skinkeform med rømmestand

IMG_5286

Lurt å lage når du har kokt pasta til overs!

  • 1 porsjon kokt makaroni e.l.
  • 75 gram påleggskinke, i strimler
  • 1 tomat, i skiver, eller 5-6 cherrytomater i båter
  • 1 neve revet gulost
  • Saus:
  • 1 dl seterrømme
  • 1 egg
  • 3-4 ss finhakket persille
  • 1 lite fedd hvitløk, knust
  • salt, pepper

Ha makaroni, skinke og tomat lagvis i en liten, ildfast form. Bland alt til sausen og hell det over. Dryss over osten. Bak ved 200 grader i 30 minutter.

Salat er godt til.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s