I ekspressfart: pølse i lompe

IMG_5425.JPG

Dette er noe av det raskeste du kan lage: pølse i lompe eller brød. Varm gjerne pølsene opp med en buljongterning i vannet, og spis dem med det du liker best. Jeg liker Dijon-sennep og chilisaus (Sriracha) blandet i mager creme fraiche, og her er det et lite dryss frisk timian også. Og et tips til, som jeg brukte da jeg måtte leve uten komfyr en uke (helt krise!), er å legge pølsene i et lite fat, koke vann i vannkoker og hellet vannet over pølsene. Vent noen minutter og pølsene er gode og varme.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s