Sommerspaghetti

IMG_5433

  • spaghetti til én (ca 80 gram)
  • 1 hvitløkkløft, mortret eller knust
  • ett dryss chiliflak
  • ca 7 cherrytomater, delt i fire
  • 1 ss olivenolje
  • 5 ss (en halv pakke) hakket bladpersille
  • revet sitronskall av 1/2 sitron
  • salt
  • parmesanost til servering

Kok spaghettien etter anvisning på pakken. Stek hvitløk, chilli og tomater i olje i et minutt. Bland inn persille og sitronskall samt litt salt, og rør dette inn i pastaen. Spis med skavet parmesan.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s